Платформа за фрийлансъри

Майстора -лесният начин да намерите майстор

Freelance platform | Платформа за фрийленсъри

Платформа за фрийлансъри е отличен начин да получите качествено обслужване от професионалисти без постоянен ангажимент. През 2019 г. в света има повече от 1 милиард души, които работят частично или изцяло на свободна практика. Ние също понякога използваме Upwork, Freelancer.com и Guru, за да получим допълнителна работа или да намерим някой, който да ни помогне с нашите проекти.

Платформа за фрийлансъри също е отлична бизнес възможност. Повечето от големите такива вече са пренаселени, като Upwork и Fiverr, имат повече от милион потребители. Това прави трудно както намирането на добър професионалист, така и на добра работа, особено в нишовите технологии. Ето защо десетки нови платформи за фрийлансъри излизат всяка година на бял свят.

Заедно с Марто създадохме Майстора за клиент, който от години използва фрийленс платформа за строителни работници. Приложението включва приятен потребителски панел, където фрийлансърът може да се представи и да намери подходяща работа за своите умения. Публикувените обяви са категоризирани по занаяти и сложен алгоритъм помага на потребителите лесно да намерят подходящ изпълнител или клиент.

Майстора също има удобен панел за управление, който дава на администраторите отличен контрол върху приложението и им помага да избегнат клажби и измама.

Ако искате също така да знаете как да менажирате събития през вашия уебсайт, проверете нашето приложение за управление на събития.

Етикети:

BootstrapjQuery

Снимки

УРЛ на проекта:

https://www.майстора.bg

Добави коментар

Вашата оценка